Knjiga


Knjiga „Isključeni“

Šta će u budućnosti biti sa sadašnjom civilizacijom, a šta sa pojedincem? Kako će izgledati svet kroz 100 godina? Kako izgleda biti isključen iz sistema koji te hrani i da li je samoinicijativno isključenje put samoubistva, oslobođenja ili herojstva? Koliko će tehnologija promeniti  ljude, a koliko će ljudi promeniti prirodu? Kako će izgledati kraj i kada bude došao da li će biti spasa? Da li će tada čovek čoveku biti vuk ili brat?

Kroz ljubav, moć, neustrašivost, zavist, poštenje, interes, hrabrost, osvetu i saosećajnost biće dočaran kraj nama znanog sveta i početak jednog novog. Na futurističkom rolerkosteru koji će vas voziti od stranice do stranice, pokušaću da vam zavrtim pamet, okrenem želudac i ubrzam vreme kako bismo shvatili kuda idemo, šta nas čeka i gde ćemo završiti.

Biće to jedna završna priča o tumačenju početaka, jedna priča u budućnosti o greškama iz prošlosti koja je možda upravo sadašnjost u kojoj živimo. Priča o jednom čoveku koja će se ticati svih nas, ali i priča svih nas ispričana kroz život jednog čoveka.