Abortus – imenica muškog roda a stvar ženskog izbora

Kondom je jedan praktičan izum i koristi se vrlo lako. Navlači se na kurac. Služi za zaštitu od polno prenosivih bolesti i od neželjene trudnoće. Živimo u XXI veku a još uvek ne napraviše neke kondome za uši, pa da se zaštitimo i od verbalno prenosivih gluposti i neželjenih komentara. Eto, teleportujemo čestice na par metara, skačemo sa ivice svemira, a jednu tako banalnu stvar niko još nije napavio. Šteta.

Kad ga ne koristite, a ne vadite na vreme, tako obično napravite dete. Ako ga ne koristite, a ne izvadite ga na vreme, a ne želite dete, tako zasigurno napravite debila. Od sebe. Kada ne želite dete a jebete „na golo“ obično vam posle padne na pamet da počistite za sobom to što ste uprskali. To ćišćenje, među širom populacijom zove se abortus.

Abortus je struganje tek začetih ćelija vašeg nerođenog deteta sa zida materice. To je nasilno, mehaničko čupanje jednog pulsirajućeg života i bacanje u kantu sa medicinskim otpadom iz ušuškanosti majčine utrobe. Tužna, tragična i stresna stvar. Prvo za žene, a posle i za empatične muškarce sa iole razvijenim cerebralnim sinapsama čiji impulsi za promil nadjačavaju one impulse koje imamo u gaćama.

Pored muškaraca koji nemaju pojma šta je menstruacija, još manje šta je ovulacija, a kamoli šta su i kad su plodni dani, dodao bih listi idiota i one koji ostave žene da same prolaze kroz sve što abortus nosi. U ženskoj kategoriji među prvoplasiranima na listi su mačke koje abortiraju da bi bile zgodne u venčanici na svadbi, kao i one porodične gospođe koje imaju dve ćerke, pa abortiraju po pet puta dok ne ubodu Y hromozom da bi rodile sina. Van konkurencije u mešovitoj kategoriji idiota su parovi koji u braku počnu da koriste abortuse kao kontraceptivno sredstvo, pa pobacuju decu po par puta godišnje.

Bilo bi lepo kada do takve situacije kao što je abortiranje ne bi došlo. Dakle, kondom, pilule, vađenje ne vreme ili sve to zajedno. Ukoliko već do toga dođe, bilo bi lepo da odluka o abortiranju bude zajednička. Dakle, da se otvoreno razgovara o situaciji, planovima, emocijama, budućnosti. Bilo bi još lepše kada bi se nakon toga odlučilo da se abortus ne uradi. Ukoliko se odluči suprotno, svaki muškarac, ako je muškarac, mora biti uz svoju izabranicu i podržati njenu odluku koliko god se možda razlikovala od njegove. Dakle momci, zadnja je njena, jer telo koje će da rađa, koje će da boli, koje će da dovede svoj život u opasnost nije vaše, nego njeno. Kraj. Ako niste uz nju, to samo znači da imate kurac kojim ste sve to napravili, ali da nemate muda da se sa posledicama nosite. Kurac bez muda – znači pola ste čoveka. Dakle žene, potpuno podržavam vaše pravo da birate. S tim što smatram da suštinski momenat vašeg biranja treba da se dogodio pre, a ne nakon svršavanja unutra.

To što imate onu stvar među nogama ne znači da treba olako da je dajete kojekome. Dok ste singl. To što možete da napravite još jedno dete, ne znači da ste već dobar roditelj. Dok ste u braku. To što imate pravo na izbor, ne znači da treba da pravite loše. Dok ste živi. Abortirajte prvo svoju sujetu, pobacite spontano svoju sebičnost, a namerno svoje frustracije. Onda kiretirajte svoj ego, podvežite strahove i stavite spiralu na svoju glupost. Tada možda nećete ni imati potrebe za čedomorstvom. Naprotiv, tada bi bilo lepo da se rodi i liči na vas takve.